GOLDENT EXCLUSIVE
A GOLDENT EXCLUSIVE műfogak 4 színréteg technológiával készülnek. A metszőfogak kidolgozásánál alkalmazott speciális effektusok, a jól látható belső mamelonok, halvány zománcfoltok, repedések teszik kiváló esztétikai hatásúvá, még élethűbbé a GOLDENT EXCLUSIVE műfogakat. A gondosan kialakított éli részek transzparenciája kiegyensúlyozott, természetes hatást mutat. A GOLDENT EXCLUSIVE műfogak alapanyagaként módosított, nagy-molekulasúlyú dupla keresztkötéses polimert használunk. A precízen kifejlesztett technológiával polimerizált alapanyag kiemelkedő fizikai és kémiai tulajdonságokat biztosít a GOLDENT EXCLUSIVE műfogak számára:
- fokozott keménység
- jelentősen megnövelt kopásállóság
- nagyfokú színstabilitás
- tökéletes polírozhatóság
- a fogak felülete ellenálló a
plakkretencióval szemben.
A GOLDENT EXCLUSIVE műfogak 44 féle formában a vita fogszínkulcs alapján 16 féle színben (A1-D4) készülnek, a színek megfelelősége a standardhoz elsőrendű. A széles szín- és formaválaszték garantálja a megfelelő fog könnyű kiválasztását a tökéletes fogpótláshoz mind részleges, mind pedig teljes protézis esetén. A GOLDENT EXCLUSIVE műfogak megbirkóznak a piac mind magasabb minőségi elvárásaival. 

A GOLDENT EXCLUSIVE műfogak CE jelöléssel rendelkeznek, megfelelnek a műfogakra vonatkozó nemzetközi szabvány az EN ISO 3336 előírásainak, a gyártás az ISO 9001 és az ISO 13488 minőségügyi szabványok szerint történik.

Formakártya: Tanúsítványok: